Evenimente pe meleagurile daneze

Îmi cer scuze pentru întârzierea în a scrie un nou post, dar am avut un program foarte încărcat în ultima lună datorită a buy stromectol canadaStromectol 3 mg tablets două evenimente pe care le organizez alaturi de echipa LSRS – Danemarca. O mare parte din timpul liber îl dedic implicării mele în acest ONG şi de aceea m-am gândit că ar fi interesant să vă povestesc puţin despre evenimentele ce le organizăm luna asta.

Primul este ”Focus Århus 2010”, un concurs de fotografie dedicat studenţilor de orice naţionalitate cu rezidenţă daneză care se desfăşoară între 1-25 noiembrie. Tema principală este ”pur şi simplu student în Danemarca”, iar pentru a oferi o şansă egală tuturor studenţilor de a câştiga premiul cel mare am împărţit participanţii în 3 catergorii:

–          Student român buy prednisone 5 mg Prednisone natural alternative în Danemarca

–          Student zyban buy zyban generic name internaţional în Danemarca

–          Student danez în Danemarca

De asemnea, mai există şi o a patra categorie în care sunt incluşi toţi participanţii şi anume, Premiul de popularitate care are loc online pe Facebook. Toate pozele primite de la participanţi sunt expuse într-un album al paginii ”Focus Århus 2010” (http://www.facebook.com/pages/Focus-Arhus-2010/165095940185532), iar cea mai apreciată poză (cu cele mai multe like-uri) va primi o carte din domeniul fotografiei.

Însă, nu v-am zis care sunt marile premii! Câştigătorul fiecărei categorie va primi un aparat de fotografiat digital PANASONIC zoloft order100mg of zoloft for anxiety DMCTZ10 SORT oferit de sponsorul princial al acestui eveniment – EXPERT (magazin de electronice danez). Cei de la Expert au fost foarte deschişi în a ne ajuta cu acest eveniment şi am fost extrem de impresionată de bună voinţă şi interesul de care au dat doavada.

Câştigătorii vor fi votaţi şi premiaţi în cel de-al doilea eveniment de care vă spuneam, mai exact ”1 Decembrie românesc – ediţia a II-a” (http://www.facebook.com/event.php?eid=113626688698452) care va avea loc pe 27 noiembrie. Acest eveniment are ca scop principal sărbătorirea Zilei Naţionale a României, dar şi aniversarea de un an a filialei LSRS – Danemarca.

Programul va conţine:

–          un scurt spectacol de balet a cărui protagonistă online xenicalbuy generic xenical online va fi o fetiţă din România de 11 ani (Andreea Cărămidă)

–          un concurs culinar în cadrul căruia publicul va avea posibilitatea buy diflucan 200 mgbuy diflucan online cheap să deguste mâncare tradiţională românească si vota echipa preferată

–           o expoziţie cu fotografiile participante la concursul ”Focus Århus 2010” în cadrul căruia publicul va avea posibilitatea de a vota fotografia preferată pentru fiecare categorie

–          premieriile pentru ambele concursuri

Activităţile vor fi acompaniate de muzică şi atmosfera specific arimidex buy online australiaAnastrozole generic cost românească.

Toate aceastea nu ar fi posibile fără ajutorul sponsorilor pe care îi avem, mai exact:

–          EXPERT: care ne oferă premiile pentru primele 3 categorii pentru concursul ”Focus Århus 2010”

–          HVB (librărie): ne oferă Premiul de popularitate

–          Restaurantul FREDERIKSHØJ al cărui bucătar nu este nimeni altul decât Wassim Hallal, câştigător al premiului de cel mai bun bucătar din Danemarca 2010 şi protoganistul emisiunii ”Hell’s Kitchen”, varianta daneză. Acesta ne oferă tot ce este necesar pentru concursul culinar (costume şi pălării de bucătar etc), plus premiul pentru echipa câştigătoare.

–          ÅRHUS KOMMUNE (primăria oraşului Århus) ne-a oferit sprijinul în printarea tutror materialelor promoţionale

–          NEMPRINT.DK (centru de printare) ne-a oferit sprijinul în printarea diplomelor pentru câştigătorii de la cele două concursuri şi a diplomelor de participare pentru participanţii de la concursul culinar

Îmi dau seama că probabil seamănă a reclama ieftină faptul că precizez order doxycycline ukdoxycycline hyclate price us sponsorii, dar fără ei nu ar fi fost posibil acest eveniment, cel puţin nu la acest nivel. Mă bucură faptul că într-o săptămână de căutări am găsit aceste persoane deosebite care fără ezitare ne-au ajutat.

În final, vreau să precizez că acest post este o invitaţie deschisă către voi şi sper să ne vedem în număr cat mai mare!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply