Danemarca in 2-3 cuvinte

Mâine încep al doilea an de facultate… nici nu îmi dau seama cum a trecut timpul aşa repede. Însă, e momentul să pun în balanţă buy arimidex australiaAnastrozole generic cost anul ce a trecut şi să văd rezultatele. Dat şi faptului că azi e Duminică, iar prietenul meu lucrează am destul timp pentru lenevit în pat, Boomerang şi gândurile legate de viaţa mea de când am venit în Århus 😀

Anul şcolar 2009 ţin minte că a început cu o mică dezamăgire deoarece camera de cămin în care urma să stau cu prietenul meu arată oribil, costa o grămadă de bani şi se afla exact în zona în care fusesem sfătuiţi să nu stăm, mai exact Brabrand. Singurele două avantaje erau că puteam să fim prezenţi la buy stromectol no prescriptionStromectol 3 mg tablets toate petrecerile de studenţi şi că am cunoscut o groază de personae super care au ajuns să ne fie prieteni foarte apropiaţi.

În orice caz, am decis să nu lăsăm acest lucru să ne strice entuziasmul pentru că până la urmă era singurul aspect zyban generic name zyban online uk negativ şi în câteva luni am şi reuşit să ne mutăm.

De asemenea, exact acum un an eram deja în prima săptămână de facultate şi ţin minte că totul xenical price cvsbuy xenical diet pill mi se părea atât de interesant, pentru prima dată mă trezeam cu chef să merg la şcoală dacă vă puteţi închipui :)). Şi ce mă bucură cel mai mult e că entuziasmul nu a dispărut, asta şi datorită faptului că am colegi super, profii nu sunt mai prejos şi cursurile foarte interesante.

Vremea pot spune că e tare nehotărâtă :)) Într-o singură zi poate să plouă şi să apară soarele de câte 5-6 ori, iar din luna Spetembrie începe să bată vântul care completează perfect peisajul. Însă, chiar şi aşa nu e atât de frig pe cât se crede, iar primavera-vara este absolut superb!

Daaaaaaaar mai presus de toate, ce m-a impresionat pe mine cel mai mult sunt oamenii. Iar prima experienţă plăcută a fost la Primărie, unde obişnuită din Bucureşti, mă aşteptam să fie o serie de femei fustrate şi supărate pe viaţă care se străduiesc să îţi demonstreze că sunt superioare. Însă nu şi aici… toată lumea cu care am interacţionat a fost extrem purchase doxycycline 100mgdoxycycline price walgreens de deschisă şi bine intenţionată, a făcut tot posibilul să mă ajute cu ceea ce aveam nevoie. Iar a doua experienţă de acest gen, care pot spune că m-a impresionat şi mai mult a fost când am mers la poştă 😀 Cred că toţi ştim ce înseamnă să plăteşti o factură sau să îţi iei alocaţia la noi în ţară :)), un mic “mare” stres de cele mai multe ori, însă aici e cu totul diferit. Intri în poştă, îţi iei un bon de ordine, îţi aştepţi rândul (ca să vă exemplific, am stat pentru 10 persoane cam 6-7 minute… ştiu pare imposibil :D) şi când vine momentul să mergi la butic ŞOC, eşti primit cu zâmbetul pe buze, un ton extrem de amabil şi o rapiditate incredibilă.

Nu ştiu în ce măsură este important acest aspect pentru voi, dar pentru mine generic sertraline vs zoloft100mg of zoloft for anxiety contează foarte mult să trăiesc într-un astfel de mediu, mai ales că în primul an interacţionezi destul de mult cu instituţiile publice.

Un ultim amănunt, ar fi legat de job-uri. Nu o să mint, este destul de greu să găseşti! Am mers timp de câteva luni din restaurant în restaurant, cafenea în cafenea şi firmă de curăţenie în firmă de curatenite. Şi chiar şi aşa, am reuşit să mă angajez prima dată abia în Decembrie cameristă la un hotel, dar am renunţat după o lună pentru că nu se plătea prea bine raportat la preţurile de aici, condiţiile nu erau cele mai bune, iar programul era întotdeauna de dimineaţă, aşa că eram nevoită să lipsesc de la cursuri. Însă, am avut noroc şi prietenul meu şi-a găsit diflucan generic costbuy diflucan 150 mg un job într-un restaurant prin recomandarea unui prieten foarte bun unde lucrează şi în momentul de faţă. Iar eu, tocmai am început să fac meditaţii de engleză cu fiica unui prieten român venit aici de 3 ani. Deci, concluzia e că poţi să te intretii singur fără a renunţa la niciun răsfăţ.

Ideea de bază e că trebuie să fii foarte cheap prednisone 20mg Prednisone natural alternative ambiţios şi deschis la minte, stilul de viaţă pe care îl ai depinde în totalitate de tine şi trebuie să fii conştient că vor fi şi momente mai grele, dar nu imposibil de trecut peste!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply